Om foredrag via FamilieStrategi.dk

foredragsbillede-worklife

Bo Bresson holder foredrag ved interne og åbne arrangementer

Bo Bressons foredrag bygger på personlige erfaringer og omfattende research. Bo bruger bevidst provokationen til at ruske op i de holdninger, der fastlåser os i uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Han er ærlig og humoristisk med et oprigtig ønske om at inspirere deltagerne til eftertanke og igangsætning af tiltrængte forandringer i deres liv.

Foredrag 1: Skab LifeBalance – uden at arbejde mindre

Et foredrag til interne arrangementer målrettet offentlige og private virksomheder.

Foredrag 2: Skab overskud i hverdagen – med plads til familie og arbejde

Et foredrag til interne arrangementer (foreninger, institutioner mm.) og til åbne arrangementer (biblioteker, AOF, LOF, FOF mm.) målrettet familier.

Foredrag 3: Afskaf ulvetimen!

Et foredrag til interne arrangementer (foreninger, institutioner mm.) og til åbne arrangementer (biblioteker, AOF, LOF, FOF mm.) målrettet forældre med mindre børn.

 

Glem det perfekte

Udgangspunktet for Bos foredrag er, at det perfekte familieliv og den perfekte arbejdsplads ikke findes:

“Min familie og jeg var med i TV2-serien Den perfekte opdragelse?, som blev vist den 21/8-25/9 2017 – og i øvrigt vandt TVPRISEN for bedste livsstilsprogram. Programserien, som bestod af seks udsendelser, viste et lille og meget selektivt udsnit af tre forskellige familier: en familie med elitesportsbørn, en familie stort set uden opdragelse og så vores familie med en familiestrategi.

Det lærte vi meget af. Dels var det lærerigt at være med, og dels – og især – lærte vi meget af de reaktioner, som programmet afstedkom. Der var desværre rigtig mange, der troede, at programmerne var en konkurrence om, hvem der har det rigtige familieliv og den rigtige opdragelse (formentlig hjulpet på vej af den misvisende og unødigt provokerende programtitel). De har slet ikke forstået pointen:
Der findes ikke én rigtig måde at være familie på.

Det gode ved serien er, at den viser tre meget forskellige familier, som har det til fælles, at de har gjort sig den umage at fastlægge, hvilket familieliv der er det rigtige for dem – og så gå all-in på det. Uanset andres fordomme, formaninger og fordømmelser. Og det er netop det, det handler om: at finde det, der er rigtigt for én selv, og så gøre sig umage for at skabe det.”

Det samme gælder jeres arbejdsplads: det handler ikke om at være eller blive ligesom alle de andre – det er der jo ikke meget differentiering i – men om at finde ud af, hvad der er rigtigt for jer – og så gå all-in på det.

Gentænk WorkLife Balance - og få det bedste fra begge verdener

Et inspirerende foredrag til arbejdspladsen!

Vidste du, at mere end halvdelen af alle danskere har svært ved at få arbejds- og familieliv til at hænge sammen? Og at denne ubalance er direkte årsag til stress og sygemeldinger?

Book foredraget "Skab LifeBalance – uden at arbejde mindre" til din arbejdsplads og lad familiestrateg og foredragsholder Bo Bresson komme med praktiske råd og enkle værktøjer, der gør det muligt at finde en balance, der fremmer både familieliv og karriere.

Læs mere om foredraget