Afskaf ulvetimen!

foredragsbillede-4

Afskaf ulvetimen!

Et foredrag til interne arrangementer (foreninger, institutioner mm.) og til åbne arrangementer (biblioteker, AOF, LOF, FOF mm.) målrettet forældre med mindre børn.

Alt for mange børnefamilier oplever ulvetimen sidst på eftermiddagen, hvor der skal hentes børn, købes ind, laves mad, læses lektier, hygges mm.

Men ulvetimen er for ulve – ikke for mennesker.

Bo viser vej til en hverdag i balance med plads til familie og arbejde – uden stress og jag. Det handler om at forstå, hvad familie og familieliv er i det 21. århundrede, og om at organisere sit liv, så der er plads til det vigtigste.

Udgangspunktet er, at vi har langt større indflydelse på vores hverdag, end vi går og tror. Med det rigtige mindset og nogle enkle tiltag kan I sikre, at ulvetimen ikke længere forpester jeres hverdag.

Det vil give jer overskud og en langt bedre livskvalitet – og tilmed uden at gå på kompromis med jeres job/karriere.

Interesseret?
Du er altid velkommen til at skrive direkte til foredragsholder Bo Bresson via [email protected] eller ringe på +(45) 3023 1844, hvis du vil høre mere om foredraget.

Gentænk WorkLife Balance - og få det bedste fra begge verdener

Et inspirerende foredrag til arbejdspladsen!

Vidste du, at mere end halvdelen af alle danskere har svært ved at få arbejds- og familieliv til at hænge sammen? Og at denne ubalance er direkte årsag til stress og sygemeldinger?

Book foredraget "Skab LifeBalance – uden at arbejde mindre" til din arbejdsplads og lad familiestrateg og foredragsholder Bo Bresson komme med praktiske råd og enkle værktøjer, der gør det muligt at finde en balance, der fremmer både familieliv og karriere.

Læs mere om foredraget