Skab overskud i hverdagen – med plads til familie og arbejde

Skab overskud i hverdagen – det er lettere, end I tror

Et foredrag til interne arrangementer (foreninger, institutioner mm.) og til åbne arrangementer (biblioteker, AOF, LOF, FOF mm.) målrettet forældre/familier.

Det er aldrig for sent at skabe det familieliv, I drømmer om. Og I kan endda gøre det uden at gå på kompromis med jeres job-/karriereambitioner.

Efter seks årtier med en fejlslagen velfærds- og ligestillingsstrategi, hvor familien har mistet mening, værdi og indhold, har de fleste mistet evnen til at skabe et velfungerende familieliv. Og det har alvorlige menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser.

I en tid, hvor der stilles større og større krav til os som mennesker, har vi mere end nogen sinde behov for den stabile og trygge base, som familien kan være, hvis bare vi ved, hvordan vi skal gribe det an.

I dette foredrag gennemgår Bo, hvad familieliv er i det 21. århundrede, og han præsenterer dialogværktøjet FamilieStrategi®, som er en enkel opskrift, alle kan bruge til at skabe netop det familieliv, de drømmer om.

Et godt familieliv gør jer robuste og giver jer overskud i hverdagen.

Lad os komme i gang – vi har ikke tid til at vente!

Udbydes også som workshop efter aftale.

Interesseret?
Du er altid velkommen til at skrive direkte til foredragsholder Bo Bresson via [email protected] eller ringe på +(45) 3023 1844, hvis du vil høre mere om foredraget.