Familien fortjener hjemmelavet leverpostej

(2 kundeanmeldelser)

249,95 DKK

 

Bliv klog på, hvordan familiens potentiale frigøres!

 

Bogen er udsolgt her på siden, men kan bestilles gennem Saxo.

Bestil bogen hos Saxo

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

I supermarkedet kan man købe Hjemmebagt leverpostej, så man nemt kan iscenesætte sig selv som familiemenneske.

Det klinger hult, når vi påstår, at familien er det vigtigste, vi har, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og at mennesket er vigtigere end systemet. For danske forældre bruger mere tid på online-medier end på direkte omsorg for deres børn, skilsmisseprocenten ligger omkring halvtreds, og »hjemmelavet« er noget, vi køber. På arbejdspladsen betragtes familien som en hindring for at yde det optimale, og samfundet overtager stadig flere af familiens funktioner.

Familien er det enkelte menneskes primære fællesskab, arbejdspladsernes oversete medspiller og samfundets uundværlige fundament. Alt det har vi sat over styr med de seneste seks årtiers fejlslagne velfærds- og ligestillingsstrategi, hvor familien er blevet tømt for indhold, mening og værdi.

Familien fortjener rigtig hjemmelavet leverpostej, for familien er faktisk det vigtigste, vi har – og den er uundværlig som modvægt til en ydre verden, hvor forandringerne ubønhørligt bliver større og hyppigere. Denne bog viser vej til en genskabelse af familien ved at gøre op med vores kollektive løgne og Storm P-syndromet samt præsentere en enkel opskrift, som kan bruges af alle, der har viljen.

Resultatet er større meningsfuldhed for det enkelte menneske, værdiskabende relationer, effektive arbejdspladser med dygtigere og gladere medarbejdere samt øget sammenhængskraft i samfundet.

Læs og bliv klog på, hvordan familiens potentiale frigøres!

 

2 anmeldelser af Familien fortjener hjemmelavet leverpostej

  1. Stefan Schelde Hansen

    At få succes i/med virksomheden er ofte ikke nær så svært som at få succes med familien. Og begge dele samtidigt er en kunst. Bo Bressons nye bog har mange gode værktøjer og stof til eftertanke til at få harmoni mellem familie og “daily business” … og sætter også perspektiv på, hvad som er vigtigt her i livet. Kan varmt anbefales til dem, som gerne vil være en endnu bedre udgave af sig selv!

  2. Bjarke Bekhøj (verificeret ejer)

    Velskrevet bog der både underholder og udfordrer. Anbefaling herfra hvis du nogen gange synes du har lidt for travlt og gerne vil gøre noget ved det 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gentænk WorkLife Balance - og få det bedste fra begge verdener

Et inspirerende foredrag til arbejdspladsen!

Vidste du, at mere end halvdelen af alle danskere har svært ved at få arbejds- og familieliv til at hænge sammen? Og at denne ubalance er direkte årsag til stress og sygemeldinger?

Book foredraget "Skab LifeBalance – uden at arbejde mindre" til din arbejdsplads og lad familiestrateg og foredragsholder Bo Bresson komme med praktiske råd og enkle værktøjer, der gør det muligt at finde en balance, der fremmer både familieliv og karriere.

Læs mere om foredraget